Druhy tantrických masáží

Tantrické masáže majú rôzne názvy a používajú sa pri nich iné techniky. Hlavným účelom je samozrejme zrelaxovať naše telo, ktoré je denno-denne vystavené vplyvom okolia, stresu v práci, stresu okolo nás, keďže v modernej dobe žijeme veľmi hektické životy a snažíme sa spĺňať kvóty, ktoré nám nadiktovala spoločnosť, rodina alebo dokonca aj my sami.

Bratislava Tantra na svojom blogu o tantrických masážach 3 ponúka Bratislavatantra 6 článkov. Jednotlivé články sa zameriavajú na účinky, aké masáže poskytujú, prečo sú dôležité a ako sa realizujú. Ďalšie články hovoria o možnom využití iných druhov masáží (Couple Massage) a ako vplývajú takéto masáže na našu psychiku. O pocitoch zažívaných pri masáži lingamu sa vyjadrujú ako o „Pocítení nirvany.“

Masáž lingamu

Nirvana v tomto zmysle nie je hudobná skupina, ale stav, o ktorý sa snažia niektoré náboženstvá. Konkrétne sem patria hinduizmus, budhizmus a šintóizmus. V týchto troch náboženstvách prevláda presvedčenie, že sa po smrti znovu reinkarnujeme do inej bytosti – či už ľudskej alebo zvieracej. Nirvana je stav, kedy dosiahneme poznanie a naša reinkarnácia sa zastaví, teda sa už nemusíme znovu zrodiť a môžeme odísť (predpokladám, že existuje niečo ako nebo pre tých, ktorí tú nirvanu už dosiahli). Je tu však možnosť, ktorá je využívaná omnoho viac – vrátenie sa naspäť do kolotoča bolesti. Tí, ktorí dosiahli nirvanu a vrátia sa, sú nazývaní guru. Guru je tu teda na to, aby nám pomohol dosiahnuť nirvanu a oslobodiť nás od bolesti každodenného života. Na jej dosiahnutie je ale potrebné nechcieť nič – teda ani dýchať.

Blog teda ponúka články o masáže lingamu dokladá jej dôležitosť – je to možnosť liečby predčasnej ejakulácie; „špeciálnu“ tantrickú masáž adresovanú len zdatným jedincom – je určená už skúsenejším, pri očiste je s klientom aj masérka, ktorá ho rozmaznáva, je možnosť objednať si víno a čokoládové fondue s čerstvým ovocím; príprava na senzuálnu masáž – čo treba robiť, aby ste sa správne očistili (myslí sa najmä duchovne); prečo je masáž lingamu úžasná; pocity pri masáži lingamu a Couple Tantra masáž, pri ktorej môžete byť v pároch.

Couple masážhttps://bratislavatantra.sk/blog/page/3/

About the author